ENERGIE
Energieprijzen stijgen de pan uit en worden zo langzamerhand onbetaalbaar voor veel huishoudens en bedrijven met name voor de middenstand. We komen er keihard achter dat we volledig afhankelijk zijn geworden van fossiele brandstoffen, een markt die in handen is van enkele machtige multinationals die daar schaamteloos mee manipuleren. Hoe kunnen wij ons vrij maken van fossiele brandstoffen om autonoom te kunnen leven. Onderstaand probeer ik een overzicht te geven hoe ons energievoorziening werkt en wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen en wat de mogelijkheden zijn van vrije energie wat op de markt beschikbaar is en welke mogelijkheden er zijn om zelf units te bouwen die energie opwekken resp. een overunity hebben.

Ons elektriciteitsysteem
Het is goed om te weten dat er tijdens het opwekken en transport van elektriciteit in eenenergiecentrale tot in onze meterkast 70% van de energie verloren gaat.
https://www.duurzaamroerdalen.nl/2020/04/13/verloren-energie-en-waarom-is-dit-belangrijken
Bij het omvormen van 220Volt wisselstroom naar gelijkstroom 12 volt rep. 24 volt gaat nog eens bijna 70% verloren, bijna alle verlichting in je huis, televisie, wifi, computers, monitoren en deurbel etc. werken op 12 of 24Volt en moeten met adapters omgevormd worden waardoor we bijna 70% verliezen. Dan rijst de vraag, waarom hebben we eigenlijk een 220/380 Volt wisselstroom-systeem in huis als een gelijkstroom-systeem 12 of 24 Volt zoveel bespaart? Bijna alle apparaten zoals koelkasten, vriezers, kooktoestellen, en keuken apparatuur zijn in 12 of 24 Volt verkrijgbaar zoals we van caravans en boten wel kennen.
Met wetenschap dat gelijkstroom een grote besparing oplevert zouden toch alle nieuwbouw woningen met een gelijkstroomsysteem uitgevoerd kunnen/moeten worden!
Waarom gebeurd dat niet en waarom wordt dit niet gestimuleerd door de Overheid met subsidies etc.?? (Wil onze Overheid eigenlijk wel verduurzamen?) In bestaande woningen is dit moeilijk uit te voeren omdat er geen 220 volt en 12 Volt kabels door dezelfde buis mogen worden aanlegt, op een groep zitten nu eenmaal verlichting en stopcontacten.
Gelijkstroom heeft de toekomst! http://www.12voltinhuis.nl/content.php?page=12volt

Dynanisch energiecontract, met een accu
Er zijn verschillende energiecontracten mogelijk die je met energiebedrijven kunt afsluiten. Een Vast of Variabel contract of een Dynamisch contract waarbij je energie koopt op de groothandelsmarkt voor dezelfde prijs als de grote energieleveranciers, daar wordt geen marge op gemaakt. De elektraprijs verschilt per uur en de gasprijs per dag.

Met een accupakket kunnen zeer grote voordelen behaald worden in combinatie met dynamisch contract. Off-Grid-Centrum in Wierden verkoopt/installeert accu-pakketten met software waarbij de accu automatisch geladen wordt bij een zo laag mogelijke marktprijs en weer ontladen wordt bij een hoge marktprijs. Dat betekent dat in situaties met veel zon en wind het voor komen dat je geld toe krijgt als je stroom afneemt. Elektriciteit centrales zijn moeilijk te regelen en komen in problemen als ze hun energie niet kwijt kunnen, het komt steeds vaker voor dat het elektriciteit-netwerk overbelast raakt door teveel groene stroom waar geen afnemers voor zijn. Helaas is het wel noodzakelijk dat je bij een dynamisch contract een slimme meter hebt.
Er zijn 12 energiemaatschappijen die dynamische contracten aanbieden. Waarom weten veel mensen dit niet? Waarom besteden NPO programma’s als Radar en Kassa heel geen aandacht aan, het zou zoveel mensen kunnen helpen.
https://www.anwb.nl/huis/energie/wat-is-een-dynamisch-energiecontract

1 Accupakket
Veel informatie over accupakketten is te vinden bij Off Grid Centrum in Wierden.
https://www.offgridcentrum.nl/
https://eu.ecoflow.com/a/s/collections/delta-pro-accessories

2 Kinetic Power Plant
Kinetic Power Plant is een ontwikkeling van het Duitse bedrijf Rosche gebaseerd op de opwaartse kracht uitgeoefend door een vloeistof die zich verzet tegen het gewicht van een ondergedompeld voorwerp en door Cavitatie dat de neergaande beweging versterkt. De KPP is in staat om 24/7 vrije energie te leveren voor een zeer lage kostprijs van € 0,03 en is 100% duurzaam.
De KPP is ontworpen voor grote afnemers die veel energie verbruiken Kassenbouw,
Energiecentrales en Fabrieken. Als er in iedere stad of dorp De een KPP gebouwd wordt hebben we geen energiecentrales meer nodig en kan ons hoogspanningsnet vervallen, en is de energie nagenoeg gratis en 100% duurzaam en zijn we niet meer afhankelijk van zon en windenergie.
Uitleg KPP https://youtu.be/8g-34JO8uho
Nederlandse importeur Zilverstroom https://www.zilverstroom.com/
Ki-Tech Noorwegen https://www.ki-tech.global/kpp-kinetic-power-plants
Toepassing KPP in Brabant en Limburg https://www.persberichtplaatsen.nl/zilverstroom-energy-lost-hoogspanningsnet-congestie-in-brabant-en-limburg-op/

3 Cavitatieheater
De Cavitatieheater is een perfecte oplossing om je CV-ketel te vervangen, zodat je van het gas afkunt. Cavitatie is een natuurlijk verschijnsel waarbij door onderdruk (vacuum) in water kleine luchtbelletjes ontstaan die imploderen, iedere scheepsschroef wordt door dit proces als het ware opgevreten na verloop van tijd door deze inploderende luchtbelletjes waarbij zeer veel energie vrij komt. Omdat dit een natuurlijk fenomeen is gaat hier de wet van behoudt van energie niet op. Het Russische bedrijf Ratron ontwikkelde de Cavitatieheater.
https://sciencealpha.com/nl/hydrodynamic-pump-for-heating-of-buildings-and-structures/amp/
Het is op dit moment lastig handel drijven met Rusland vanwege de sancties. Ben echter Dennis Varam op het spoor gekomen, hij is met zijn bedrijf uit de Oekraïne gevlucht naar Portugal http://ctsystems.pt
Tot nu toe is het lastig gebleken om een cavitatieheater te bestellen, we worden van alle kanten tegengewerkt. Daarom is het misschien toch een idee om zelf aan de slag te gaan er een te bouwen. https://youtu.be/H4UWUYkNMVw

4 Pallet CV-Ketel
Pellet CV-ketels hebben in tegenstelling houtkachels een zeer hoog rendement tot 95% en zijn zeer goed regelbaar. Het is wel raadzaam om dit in combinatie met een buffervat te installeren. Het maakt je onafhankelijk van aardgas, https://www.verduurzamingnederland.nl/pelletkachel-cv
Een prima adres voor uw pelletkorrels is handelsonderneming Beulink in Lichtenvoorde.
1 pallet van 66 zakken a 15 kg .
https://handelsonderneming-beulink.nl/index.php/kwaliteit-pellets/

5 Elektrische CV-Ketel
Onze Overheid wil dat iedereen van gas afgaat, het is ook onbetaalbaar geworden waardoor mensen eigenlijk geen keuze meer hebben. Warmtepompen in combinatie met zonnepanelen is een goede oplossing. Maar een warmtepomp is gekoppeld aan een laagtemperatuursysteem als vloerverwarming of wandverwarming, dus niet in bestaande huizen toepasbaar.
De CVi is een baanbrekende Nederlandse innovatie en vervangt direct uw gas- of combiketel. De CVi geeft hoge temperaturen tot wel 85°C en verwarmt daarmee moeiteloos al uw kamers. Met comfortniveau CW4 is de CVi 9 het meest gevraagde model. Via de bestaande aansluiting verwarmen uw radiatoren uw woning met gemak tot 21 graden of meer. En het water voor uw douche of bad is net zo warm als u gewend bent. Zonder buitenunit, hoge installatiekosten of duur onderhoud!
https://ineendagvanhetgas.nl/

6 Infrarood Stralingsverwarming
Infrarood stralingsverwarming is een alternatief voor goed geïsoleerde ruimten. De behagelijkheid is de resultante van de luchttemperatuur en stralingstemperatuur dat betekend dat bij een stralingstemperatuur van 25 graden en een luchttemperatuur van 15 graden je de behagelijkheid ervaart van een kamertemperatuur van 20 graden.
In bijgaande link de belangrijkste 10 voordelen.
https://www.plameco.nl/blogs/infrarood-verwarming-10-belangrijke-voordelen

7 Nitinol geheugen materiaal
Nitinol is een legering van nikkel en titanium, het is een zeer elastisch materiaal dat over een unieke eigenschap heeft dat het een geheugen heeft en is programmeerbaar bij een temperatuur van 500 graden Celsius. Nitinol heeft bij snelle temperatuurwisseling van 20 tot 50 graden Celsius een trekkracht van 55 ton/inch2 (8.525 kg/cm2) De firma Boeing heeft in samenwerking met NASA in het jaar 1970 op basis van dit materiaal een machine van 5 Megawatt (5000 KW/h) ontwikkeld, voldoende om meer dan 10.000 huishoudens van elektriciteit te voorzien. Het was wereldnieuws en toch was het plotseling verdwenen, de macht van de multinationals in de Petrochemische industrie is groter dan we denken!
https://youtu.be/8-dCIkJAjyM
https://youtu.be/oKmYqUSDch8
https://youtu.be/wI-qAxKJoSU
Bovenstaand enkele video’s van de ongekende mogelijkheden van Nitinol. Het is me gelukt om via China Nitinol draad 2mm en 3mm te bestellen. We kunnen dus aan de slag.

8 Sonic boiler Peter Davey
Alles is energie (frequentie) Peter Davey bewijst dat als je de juiste frequentie weet water binnen enkele seconden kunt laten koken resp. bevriezen. Met die wetenschap kunnen we mooie dingen doen en onderzoeken bijgaand de video https://youtu.be/LTV85J2QHj0

9 GEET Plasma Generator
De GEET Plasma generator is een uitvinding van Paul Pantone uit Amerika. Het is een bewezen concept dat werkt. Zoals het gaat met dit soort unieke uitvinders is ook Paul Pantone zijn levenlang gedwarsboomd en vele jaren in de gevangenis doorgebracht. Het is mijn vriend Robert Boerman samen met Paul z’n zoon om hem vrij te krijgen, helaas is Paul Pantone kort daarna overleden. Hij heeft zijn nalatenschap min of meer aan Robert Boerman nagelaten. Jarenlang is Robert bezig geweest om de GEET door te ontwikkelen. Helaas loopt ook Robert tegen dezelfde problemen aan als Paul Pantone, de gevestigde orde wil het niet. De GEET werkt, het probleem zit hem in het feit dat hij geautomatiseerd moet worden wil je het voor een groot publiek toegankelijk maken. Daar ontbreekt ons de kennis en het geld.
https://www.robertboerman.nl/vision/publishing/geetboek.php

10 The Fuelless Heater
Robert Boerman is er van overtuigd dat het werkt, hij heeft alle tekeningen en video’s beschikbaar, een mooie uitdaging om mee aan de slag te gaan.
https://www.fuellesspower.com/8_Heater2.htm
https://docdro.id/c8sc5EJ

11 De Lindeman motor
De “Lindeman” motor is ook een bewezen concept, het werkt! Het wordt buiten de media gehouden, zodat bijna niemand hiervan weet! Robert Boerman en ik staan te trappelen om dit op te pakken, Robert heeft al veel kennis over dit project dat hij graag wil delen. We zijn op zoek naar mensen die verstand hebben van transformatorblik om zelf een spoel te maken waar we mee aan de slag kunnen.
https://youtu.be/OSJF3GlYGVc
https://docdro.id/tNT3KmD

12 Permanent magneet generator met een 300 rpm
https://www.greefenergy.com/

Het is ons gelukt om in China 2 stuks Permanent Magneet Generatoren te bestellen die 4KW resp.6 KW leveren bij een toerental van 300 rpm, compleet met omvormers. Dit geeft mogelijkheden om overunity te bereiken middel een vertraging van 1: 30 met tandriem poelies of door een direkte aandrijving met een laagtoeren axial flux permanent magnet motor.

13 Ecat
Een fantastische uitvinding van Andrea Rossi gebaseerd op “Cold Fusion” https://ecatworld.com/
Rossi werkt al vele jaren aan zijn project en is begonnen met een kleine Ecat met een vermogen van 10 Watt, door zijn eigenwijze karakter is het hem niet gelukt zijn project gefinancierd te krijgen. Nu zegt Rossi zover te zijn dat hij een unit van 100 Watt heeft ontwikkeld en kan produceren voor de prijs van $249,- Als Rossi waar kan maken wat hij zegt is dit een gigantische doorbraak. Bij aanschaf van 10 units van 100 Watt ($2.490,-) produceer je 11 jaar lang 24 uur per dag 1000Watt. Dat is 8760 kWh/jaar meer dan genoeg om een gemiddelde woning te verwarmen en van elektriciteit te voorzien.
Op onderstaande link kun je een preorder plaatsen, je hoeft niet vooruit te betalen en bent nergens aan verplicht. Je zit alleen op de 1e rij als het op de markt komt. Bij 1 miljoen preorders gaat de productie van start zegt Rossi en hij zit al boven de 800.000. Persoonlijk heb ik zeer veel vertrouwen in deze eigenheimer die gewoon door blijft gaan ondanks alle tegenwerkingen en obstakels, ik gun hen een preorder van 10 unit!
https://ecatorders.com/pre-order-the-ecat-sklep-electricity-generator/

14 Axial Flux Motor
Axial Flux motoren zijn zeker het onderzoeken waard. Het heeft zeer veel potentie zeker bij laag rpm
https://youtu.be/QGP9GiInGMY
https://youtu.be/8EEVPVNJHjM

15 Crystal Battery (John Bedini)
Hoe maak je een Crystal Battery Cell in een serie van 11 YouTube video’s laat John Bedini zien hoe je dat doet.
1 https://youtu.be/lcFu7032FYE
2 https://youtu.be/1zXTKueOsDU
3 https://youtu.be/nmizWfUYZOo
4 https://youtu.be/At1bW_Avddo
5 https://youtu.be/TsvLb6505vA
6 https://youtu.be/rYA2WvLwXj4
7 https://youtu.be/wYpvCQYCloo
8 https://youtu.be/nplw-idVGN0
9 https://youtu.be/WLFFkhPSedI
10 https://youtu.be/6pvoOMH5BCo
11 https://youtu.be/9cHs2KQX0sI

16 Motor Generator(John Bedini)
In een video van ruim 1 uur laat John Bedini zie hoe je een vrije energie generator bouwt.
https://youtu.be/pqmZ7x9f04U

17 De ware reden waarom kwik illigaal en verboden is VIDEO-2023-02-27-16-31-06.mp4
Eindelijk weten we nu hoe de Tataren het deden 200 jaar geleden, vrije energie uit de ether. Er zat kwik in die koperen bol, hoe hoger je hem plaatste hoe meer Volts je krijgt. Hoe simpel kan het zijn.
https://ondernemersplein.kvk.nl/kwikhoudende-producten-verkopen-of-gebruiken/
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Kwik

18 De MEG Motionless Electricity Generator
Voor de Willie Wortels onder ons!
Interessant 500 Watt Overunity!
https://youtu.be/fjDru2_VAzI

19 The Powercube
Energie met Neutrini Energie, gebruikmakend van de kracht van kosmische straling.
https://youtu.be/6YEO8Qit1Bw
https://www.youtube.com/watch?v=g-vz8Uvj6eg
https://www.power-technology.com/features/neutrino-energy-harnessing-the-power-of-cosmic-radiation/
https://neutrino-energy.com/
https://www.youtube.com/@neutrinoenergy/videos

Praktische gids voor Vrije Energie Apparaten
https://docdro.id/UzIjVGe
Een schitterend boek met gedetailleerde uitleg van vele vrije energie oplossingen. 2476 pagina vol met informatie over vrije energie, ik deel het graag met jullie!

Een eerbetoon aan de vele Willie Wortels die maar onverdroten doorgaan en de moed nooit opgeven in hun drive hulp te bieden aan “Moeder Aarde” en haar te ontdoen van de criminele bende van Petrochemische Multinationals met hun handlangers die haar bodemschatten roven en haar ernstige schade toebrengen. Het is ongelofelijk hoe deze criminele bende deze informatie allemaal onder de pet heeft weten te houden. Mijn vriend Robert Boerman heeft er in zijn laatste boek Perikelen van een Vrije Energie Pionier een heel hoofdstuk aan gewijd “Archonten”
https://www.youtube.com/watch?v=ki5kRkjPy2Y

Vrije energie John Searl
https://docdro.id/U0CxHoV

Vrije energie met Tesla Patenten
https://docdro.id/7MjVDvY

Industralisering van de Hennepplant kan de aarde redden.
De enige plant op aarde die ons kan voeden, kleden, huisvesten, genezen en van energie kan voorzien. https://docdro.id/3ZQytxb Teken Petitie: Haal Cannabis (Hennep) uit het strafrecht voor een duurzame toekomst http://www.docdroid.net/FkdygdM
Dit document kunt u digitaal downloaden om op sociale media te delen en om de video’s te bekijken die in dit document vermeld staan.